Pedikűr - Manikűr

Lábápolás-esztétikai pedikűr

  • A lábáztatás célja a bőr felpuhítása, frissítése, ellazítása. Lábfürdő adalékok (gyógynövények, fürdősók, olajok,) kiválasztása után bőrtípustól, évszaktól függő kb negyedórás áztatás következik. A víz hőmérsékletét a vendég választja meg. 
  • Az áztatást követő szárítás után a bőrkeményedések.
  • A körmök tisztítása, zsírtalanítása, körmök kezelése, rövidítése, nem gyulladt, de benőtt körömsarok kiemelése, kivágása, szabadszél alatti tisztítás, körömlemez kezelése, egyenetlenségek simára csiszolása, polírozása.
  • Pakolások, utókezelő krémek bemasszírozása, bőrtípusnak megfelelő krémmel, olajjal, ahogy a vendég kéri.
  • Lakkozás, (vendég kérésére).
  • Utókezelés, szárítás.

 

Japán manikűr

A Japán arisztokrácia elengedetlen kézápolása volt, nem tudták hosszú évszázadokig miért olyan szép fényes ápolt a japán nők keze.

Hazánkban is végre eljutott a nagy titok, a mely visszaadja a köröm természetes szépségét, fényét, és elősegíti az egészséges köröm növekedést.

A méhviasz hatására erősödik a köröm, élénkül a köröm színe, a szikrázó fénye tartós, nem kopik, mert az anyag beépül a körömlemezbe és belülről ápolja azt. Tartós, akár két hétig szép fényes marad erősödik a körömlemez ha rendszeresen igénybe veszed szolgáltatásomat.

Bejelentkezés előzetes időpont egyeztetéssel.

 

LÁBÁPOLÁS ÉS KÉZÁPOLÁS ÁRAK:


Esztétikai pedikűr  3.800 Ft
Esztétikai pedikűr + gél lakk lábra 4.800 Ft  
Manikűr gél lakkal  4.700 Ft
Japán manikűr        2. 800 Ft                  
Paraffinos kézápolás 1.800 Ft
Lakkozás                   1.300 Ft