Cellulitmasszázs

Te is karcsú, sima és feszes combokról álmodsz? Akkor ne habozz, gyere el hozzám egy életmód tanácsadással egybekötött cellulit-masszázsra! A 10 alkalmas kúra után bőröd simább és feszesebb lesz, és kisebb méretűre cserélheted nadrágodat is! Ha a 20 alkalmas kúrát választod, nem csak feszes lesz a bőröd, de a narancsbőr és a cellulit kellemetlen, és zavaró tünetei is eltűnnek! Az alábbi képeken az egyik vendégem látható kezelés előtt, közben és után. Ugye látványos a változás? Ha Te is karcsú, formás combokat szeretnél, és meg akarsz szabadulni a narancsbőrtől, hívj most egy időpont miatt! 

Tel: 06 70 881 5640

Hipp - hopp itt a strandszezon, tavaszra már elérheti az álomalakot.

Ne késlekedjen! Kezdjen bele időben.

A nők jelentős részének okoz gondot a cellulitisz, amely hosszú évek alatt alakul ki, éppen ezért az eltüntetéséhez is több idő szükséges.

A cellulitmasszázs javítja a vér- és nyirokkeringést, a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítása a cél és a narancsbőr megszüntetésére irányul. A cellulitmasszázs egy olyan kezelés, amely során zsírégető masszázstechnikákkal és speciális fogyasztó olajak vagy krémek segítségével átdolgozom a kezelendő felületet, majd testfóliával betekercselem. A látványos eredmény eléréséhez a rendszeres, kúraszerűen végzett nyirokmasszázs-kezelés mellett szükséges az életmódváltás is, a táplálkozás megváltoztatása, a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása és a rendszeres testmozgás. 

A masszázs kúraszerűen hat (12-15 alkalom).

Cellulitmasszázs: Időtartam: 100 perc, Masszázs ár: 7.800 Ft

 

 A képek magukért beszélnek! ! Ha te is gyorsan szeretnél feszes, formás alakot, akkor hívj és jelentkezz be hozzám alakformáló cellulit kezelésre most!