Rólam

Pataki Irén

Pataki Irén Okleveles Svédmasszőr, -wellness terapeuta vagyok

 Számomra a ‪masszázs nem csak egy munka, hanem egy hivatás, szenvedély, az önmegvalósításom legfőbb része. Örülök, hogy rátaláltam e pályára, és remélem, minél több emberen segíthetek vele, köztük akár Neked is!

Egy kínai szólás szerint „a kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.” Örök tanulság számomra, igazán ezért hiszek a masszázs erejében is. Igyekeztem megismerni sok nemzet technikáját, és úgy látom, az indiai, a hawai-i, a svéd vagy a thai masszőr mind ugyanazt a célt tűzi ki, legfeljebb más úton ér el eredményt.

Egy jó masszázs egészségessé és boldoggá tesz. Örömmel jártam korábban évekig egy jó masszőrhöz. És ekkor gondoltam először arra, hogy szívesen segítenék hasonlóan az embereknek. Szeretném tehát most minél több vendégemnek megmutatni a szakszerű masszázs gyógyító erejét.

A különböző nyavalyákra a leghatékonyabb ősi masszázsokat ajánlom és alkalmazom, bízva abban, hogy a legrövidebb időn belül megszűnnek a régóta kínzó elváltozások, problémák, de az is örömmel tölt el, ha a tőlem távozók csak egyszerűen ismét feltöltődnek energiával, és kiegyensúlyozottabban, mosolyogva távoznak.

Читать электронный журнал Космополитен, Бурда и другие.